Εκπαίδευση οδήγησης μικρής διάρκειας

Εκπαίδευση οδήγησης μικρής διάρκειας από το πρόγραμμα ECOWILL.

Το ECODRIVING αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο οδήγησης που κάνει βέλτιστη χρήση της διαθέσιμης τεχνολογίας των οχημάτων βελτιώνοντας παράλληλα την οδική ασφάλεια.ECODRIVING σημαίνει να σκέφτεσαι και να οδηγείς οικολογικά,οδήγηση η οποία συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Τους έξυπνους αυτούς τρόπους οδήγησης και τις βασικές αρχες του ECODRIVINGτις διδάχθηκα στα σεμινάρια του προγράμματος ECOWILL που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα μαζί με 13 συναδέλφους εκπαιδευτές απ’ όλη την Ελλάδα.Εκεί σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Ε. (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας),και την Π.Ο.Ε.Ο. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης),εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας από έμπειρους Γερμανούς και Σουηδούς εκπαιδευτές-εξεταστές,δημιουργοί του προγράμματος ECOWILL,πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται σε άλλες 12 ευρωπαικές χώρες.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός και με την ευκαιρία της δεκαετούς πορείας της Σχολής μου,θέλω να μεταδώσω ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις που αποκόμισα από το έργο ECOWILLσε οδηγούς που είναι ήδη κάτοχοι διπλωμάτων μέσα από μια σειρά μαθημάτων στα δικά τους οχήματα.

Πρέπει λοιπόν ν’ αλλάξουμε συνήθειες.Πρέπει να οδηγούμε έξυπνα,με ασφάλεια και οικονομία,δείχνωντας σεβασμό στο περιβάλλον και στην τσέπη μας.Να σκεφτόμαστε οικολογικά και να οδηγούμε σύμφωνα με τους κανόνες του ECODRIVING.

Πληροφορίες στη Σχολή Οδηγών, Ταλιαδούρου 10 & στο τηλ: 2441079500.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΟΔΗΓΩΝ

Λιάρος Ευάγγελος

Κιν.: 6972032018

www.liaros-drive.gr